Αχιλλεας Παπαπαυλιδης & Θεοδωρα Παπαπαυλιδου

Θεραπεία με λείζερ

(Μυωπία, Υπερμετρωπία, Αστιγματισμός, Πρεσβυωπία) με PRK, Lasik και Femto Lasik

Τι Ειναι η (Μυωπία, Υπερμετρωπία, Αστιγματισμός, Πρεσβυωπία) με PRK, Lasik και Femto Lasik?

Η μυωπία είναι μια κατάσταση του ματιού στην οποία ο διάφανος οφθαλμικός φακός έχει μια παραμόρφωση που καταλήγει σε δυσκολία στην εστίαση των αντικειμένων που βρίσκονται κοντά, ενώ η υπερμετρωπία είναι μια κατάσταση που προκαλεί δυσκολία στην εστίαση των αντικειμένων που βρίσκονται μακριά. Ο αστιγματισμός είναι μια παραμόρφωση του οφθαλμού που προκαλεί δυσκολία στην εστίαση τόσο κοντινών όσο και μακρινών αντικειμένων. Η πρεσβυωπία είναι η απώλεια της ικανότητας να εστιάσει κανείς σε κοντινά αντικείμενα λόγω της φυσιολογικής γήρανσης του οφθαλμού.

Οι τεχνικές PRK, Lasik και Femto Lasik είναι χειρουργικές επεμβάσεις για τη διόρθωση της όρασης. Οι επεμβάσεις αυτές χρησιμοποιούν λέιζερ για να αλλάξουν την καμπυλότητα της κερατοειδούς και να διορθώσουν την παραμόρφωση που προκαλεί τη μυωπία, υπερμετρωπία και αστιγματισμό. Η τεχνική PRK χρησιμοποιεί λέιζερ για να αφαιρέσει λεπτό στρώμα από την επιφάνεια του κερατοειδούς, ενώ οι τεχνικές Lasik και Femto Lasik αφαιρούν ένα λεπτό δίσκο από την επιφάνεια του κερατοειδούς και ανασηκώνουν τον δίσκο για να χαράξουν την επιθυμητή καμπυλότητα στο υποκείμενο στρώμα.

Αυτές οι τεχνικές είναι πολύ αποτελεσματικές για τη διόρθωση της μυωπίας, υπερμετρωπίας και αστιγματισμού, και μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την όραση των ατόμων που υποβάλλονται σε αυτές τις επεμβάσεις. Ωστόσο, πρέπει να συζητήσετε μαζί σας για την καταλληλότητα και τα πλεονεκτήματα και τους κινδύνους αυτών των επεμβάσεων για την περίπτωσή σας.

Γιατί να μας επιλέξετε

Έχουμε πλούσιες γνώσεις και εμπειρία στον τομέα μας ως χειρούργοι οφθαλμίατροι
Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις του κλάδου.
Μπορείτε να μας εμπιστεύεστε για να σας παρέχουμε ακριβείς και αξιόπιστες πληροφορίες και καθοδήγηση.

Μην περιμένετε
Kλείστε ένα ραντεβού σήμερα